На пр. Перемоги промишляють шахраї, які гіпнотизують та обкрадають людей

П'ятниця, 11 вересня 2015, 12:50
Вони користуються довірою особливо пенсіонерів, вводять їх у стан гіпнозу, забираючи у них всі цінні речі. Мова йде про шахраїв, які окупували район Олексіївки своїми чи не щоденними візитами.
На пр. Перемоги промишляють шахраї, які гіпнотизують та обкрадають людей

 Люди з Олексіївки кажуть у соцмережах, що на пр. Перемоги промишляють шахраї-гіпнотизери. За словами однієї користувачки соціальної мережі, шахраї діють за випрацьованою схемою, вони все дізнаються до дрібниць, де людина живе, як її звати, які гроші навіть заробляє, а потім починають свої справу.

За свідченням очевидців, бандити вводять людину у гіпноз, а вона йде і забирає вдома все цінне і несе аферистам. Портрет шахраїв, за описами людей, наступний: одній жінці на вигляд десь 40-45 років, темне волосся прибране у каре або це перука, носить сіру кофту, чорну спідницю та чорну торбу. Друга її напарниця – молода дівчина,  десь 25 років, русяве волосся, привітної зовнішності.

Правоохоронці Дзержинського райвідділу міліції кажуть, про шахраїв не чули, однак бачили цю інформацію в соцмережах та будуть перевіряти.

comments powered by HyperComments