У Харкові знову диверсанти? Люди у балаклавах пограбували приватний будинок та взяли заручників

П'ятниця, 11 вересня 2015, 17:56
Вони увірвалися в приватний будинок по провулку Васильківському, 5, у Харкові, засіли там та узяли заручників. Мова йде про озброєних чоловіків, які близько першої години влаштували пограбування одного з будинків приватного сектора.
У Харкові знову диверсанти? Люди у балаклавах пограбували приватний будинок та взяли заручників

Очевидець захоплення Ахсар, який є другом власника будинку, розповів, що близько першої години дня чоловіки у масках захопили домівку по провулку Васильківському. Матір господара будинку вони вигнали, а самого власника взяли у заручники.

Ахсар прибув на місце захоплення з представником «Правого сектора». Чоловіки почали обурюватися з приводу того, що відбувається, натомість невідомі у масках відповіли пострілами. За словами Ахсара, вони почали стріляти їм по ногах, однак не потрапили, вочевидь у такий спосіб хотіли їх налякати. Пізніше на місце приїхали правоохоронці, однак вони нічого не вдіяли, аби ті випустили заручників. Пізніше представник «Правого сектора» повідомив, що люди, які забарикадувалися у будинку та представляються «Правим сектором», жодного відношення до них не мали. Тому представник поїхав з місця пригоди. Після цього до терористів прибуло ще кілька озброєних хлопців. За словами Ахсара, це ймовірно «Східний корпус». Потім ще тривалий час люди продовжували стояти  біля будинку з автоматами і нікого не пускали. У самому ж будинку знаходилося 12 людей у масках, касках та зі зброєю.

Міліція, яка прибула на місце, розбиралася в конфлікті. За її свідченням, всередині хати з’ясовувалися правові відносини щодо розділу нерухомого майна.

О пів на четверту дня «Східний корпус» звільнив будинок від бандитів, господаря та його знайомих відпустили. За останньою інформацією, з будинку зникло багато цінних речей.

За словами Альміра, власника будинку, в хаті зникли цінні речі, папери, він збирається їхати в «Східний корпус» та впізнавати речі. Вдома, за даними господаря будинку, працювали правоохоронці.

«У нас був вдома кредитор, француз, відомий в місті лихвар. Зараз у нас з ним йде судова тяганина за будинок. Я вважаю, що він організував цей грабіж. Він не вперше сюди наводить людей. Минулого разу вони зізналися, що заробляють таким чином по 150 гривень», - розповів Альмір.

Командир «Східного корпуса» Олег Ширяєв підтвердив, що бійці виїжджали на місце, щоб допомогти правоохоронцям.

 

 

 

comments powered by HyperComments