На «Відкритому університеті» тепер можна знайти домашнього улюбленця (фото)

Юлія Гуш  |  Неділя, 20 вересня 2015, 19:11
19 вересня на площі Свободи відбувся черговий «Відкритий університет», організований «Громадською вартою Харків».
На «Відкритому університеті» тепер можна знайти домашнього улюбленця (фото)

І як завжди, того дня на площі була присутня військова техніка, волонтери збирали кошти на потреби українських військових, а відвідувачі могли долучитися до плетіння маскувальних сіток та патріотичних браслетів. Крім того, на захід також завітали представники зоозахисної волонтерської організації «Ковчег милосердя», які принесли сюди своїх підопічних – цуценят та кошенят.

«Ще поки нікого не забрали, – розповіла волонтерка Анастасія Звєрєва, – у нас, як правило, більше людей приходить вже підвечір. Сьогодні вихідний день. Чимало людей зараз гуляє з дітьми. Вони отримують величезне задоволення коли бачать тварин. Вони з ними бавляться, вони з ними спілкуються. Хто з якихось причин не може взяти тварину до себе додому, він може прийти сюди для того, щоб діти з ними спілкувалися. Я думаю, що це дуже важливо». За словами волонтерки, в Харкові зараз чимало тварин знаходиться на вулиці. І цю проблему поглиблює не тільки людська байдужість, а й діяльність Міського комунального підприємства, яке цих тварин просто вбиває.

«Відкритий університет»  стартував минулого місяця і тепер проходить кожної неділі о 16.00. За словами організаторів, подібні заходи будуть проводитись до холодів.

Фоторепортаж 

comments powered by HyperComments