В «Просвіті» відбувся вечір пам’яті Олександра Денисенка

Юлія Гуш  |  Вівторок, 22 вересня 2015, 13:01
21 вересня в приміщенні харківської «Просвіти» пройшов вечір пам’яті Олександра Денисенка, голови Харківської міської організації Народного руху України та заступника голови Харківської обласної організації партії.
В «Просвіті» відбувся вечір пам’яті Олександра Денисенка

Щоб вшанувати пам’ять Олександра Денисенка, в «Просвіті» зібралися як його товариші по партії, так просто люди, які його добре знали та поважали.

Олександр Денисов, голова обласної організації НРУ: «Я його давно вже знав. Разом працювали, він був моїм заступником і головою міської організації. Дуже патріотична, працьовита людина. Пам’ятаю, як в 90-х він був одним із співорганізаторів покладання так званого «вінка ганьби» до пам’ятника Леніну. З тих пір я його знаю. Чесна, порядна людина, патріот України, дієвий член Спілки журналістів, писав дописи, статті, вів активно сторінки в соцмережах… Взагалі, він був моїм другом».

Валентина Овод, поетеса, громадська діячка: «Я знала пана Олександра років 20. А, може, навіть і більше. І завжди ми добре ставилися один до одного. Він такою був людиною, яка ніби і на мітингах постійно виступає, а разом з тим має м’яку душу. Виявляється, він музикант. А музиканти вони ж такі ніжні душею. І от коли він вже став головою в Народному Русі, він був добрим з людьми. Коли йому про якусь біду розповідали – він давав поради. Він дуже така душевна людина. Але завжди виступав гостро, за Україну. Така вже у нього була велика до неї любов. Щоб він пропустив якійсь мітинг чи коли пообіцяв, та не прийшов – такого ніколи не було». 

Олег Кукса, другий заступник НРУ по роботі з молоддю: «Я знав його як людину, яку поважали. Він багато років займався політикою. Його знає багато людей. Він, як голова, тримав всю організацію. Багато чого зробив».

Микита Питенко, голова Орджонікідзевської районної організації НРУ: «Для мене він був як друг, старший товариш, а у чомусь, може, вчитель. У нього багато чому можна було навчитися. Я знав його багато років як партійного соратника та особистого друга». 

comments powered by HyperComments