Нардеп Добкін сам влаштував провокації біля своєї оселі

Середа, 23 вересня 2015, 18:47
Так на своїй сторінці в соцмережі Facebook прокоментував події в Харкові 23 вересня міністр внутрішніх справ.
Нардеп Добкін сам влаштував провокації біля своєї оселі

Аваков вважає, що харківські активісти піддалися на провокацію, організовану безпосередньо М.Добкіним, що запропонував перейменувати одну з вулиць Харкова у вулицю «Героїв Беркуту».

- Записний провокатор, відомий Харкову під ніком «Допа», в спробі реалізувати своє примітивне бажання дестабілізувати обстановку в місті напередодні вступу на службу нової патрульної поліції, - закидає провокативну ідею з перейменування однієї з вулиць Харкова – на вулицю «Героїв Беркуту». У відповідь обурені (які піддалися на провокацію!) патріоти і ветерани АТО проводять дитячу, безглузду, негарну акцію біля його будинку і ще безглуздіший і дитячий напад на будівлю Харківської міськради з безглуздою вимогою зустрічі-сатисфакції з «допою» і «гепой», - написав Аваков.

Міністр відзначив також, що «Гепа повинен сидіти не в міськраді, а в суді - у завершеній в розслідуванні кримінальній справі, в якій він обґрунтовано звинувачується слідством у викраденні і побитті учасників Харківського Євромайдану. У МВС надійшло учора звернення від багатьох народних депутатів про злочинну змову звинувачуваного Кернеса з посадовцями суду з метою перешкоди правосуддю. Почали перевірку».

Далі Арсен Аваков, як харків'янин, в хамській формі порадив громадянинові Добкіну не «торкатися пам'яті загиблих в лютому 2014 року» і «припинити провокувати кров». Як міністр, він пообіцяв, що розслідування /за фактом нападу невстановлених осіб на приватне домоволодіння Добкіна/ буде об'єктивним, неупередженим. Під процесуальним керівництвом прокуратури.

Як заявив раніше екс-губернатор Харківщини, нардеп ВР Михайло Добкін про напад на свій харківський дім активістів ГК «Азов», «сп'янілим від власної безкарності натовпом неповнолітніх управляють хитрі дядечки, які стоять осторонь і смикають за ниточки».

За його словами, у момент нападу у будинку були його молодші діти, а також дружина і ще п'ять жінок. Також у будинку знаходився сам М.Добкін з помічниками і охоронцями. «Діти злякалися - це усе було чутно і видно. Вони розбили камери спостереження, намагалися перелізти через огорожу, закидали димовими шашками територію, спалахнула трава - була невелика пожежа, гасили».

Нагадаємо, 23 вересня декілька активістів «Азову» провели акцію біля харківського будинку Михайла Добкіна.

Правоохоронці кваліфікували їх дії як ч. 2 ст. 296 (хуліганство) і ст. 342 (опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу, державному виконавцеві) КК України.

Пізніше кілька чоловік увірвалося у будівлю міськради і влаштувало колотнечу з міліцією.

comments powered by HyperComments