В Харкові відбудеться конкурс молодіжних програм по розвитку міста

Юлія Гуш  |  Четвер, 24 вересня 2015, 18:10
Про це розповіли керівники та ініціатори проекту під час прес-конференції, яка пройшла в Харківському кризовому інфоцентрі.
В Харкові відбудеться конкурс молодіжних програм по розвитку міста

Конкурс Молодіжних програм розвитку міста Харкова «Йдемо разом! KharkivGoingGlobal!» був ініційований БО «Благодійний фонд «Харків з тобою»» в межах ініціативи «KharkivGoingGlobal». Свою підтримку конкурсу надали Міжнародний фонд «Відродження та Сергій Жадан.

Під час прес-конференції організатори розповіли про задум, головні ідеї та умови участі в конкурсі. «Ідея була пов’язана з тим, що нам потрібно знайти якусь продуктивну та конструктивну ідею для розвитку міста, – зазначив Тарас Данько, голова журі, один з авторів ідеї «KharkivGoingGlobal», – ми занадто занурені в свої проблеми, ми занадто занурені в пошук винуватців. А насправді, як виявилось, проблема проста, але нами чомусь не до кінця усвідомлена. Вона пов’язана з тим що Харків є дуже великим містом. Вісімнадцятим за розміром в Європі».

З точки зору організаторів конкурсу, саме харківська молодь має формувати шляхи розвитку Харкова як глобального міста. В конкурсі візьмуть участь молодіжні команди, до яких увійдуть молоді люди віком від 17 до 28 років. Вони мають самостійно скласти  програму розвитку Харкова. Зареєструватися для участі в конкурсі можна буде буде за адресою: http://kharkiv-with-you.org/ydemo-razom-kharkivgoingglobal/.

comments powered by HyperComments