Діалоги про комфортне місто продовжуються (фото)

Юлія Гуш  |  Середа, 30 вересня 2015, 23:52
30 вересня в парку Шевченка знову говорили про те, як зробити Харків містом, яке було би комфортним для всіх його мешканців.
Діалоги про комфортне місто продовжуються (фото)

Щоправда, цього разу дискусія була пов’язана з презентацією програми «Демальянсу». «Сьогодні у нас проходить дискусія «Як зробити Харків містом, зручним для життя», – розповіла Надія Савинська, – ми презентуємо програму «Демократичного альянсу», яка називається «Місто, зручне для життя».  Сьогодні ми будемо дискутувати по п’яти основним темам: «Місто для людей», «Безпечне місто», «Розумне місто», «Заможне місто» і «Зелене місто». Це основні п’ять розділів нашої програми. Ми вважаємо, що гідність людини є недоторканною і цінною. Місто повинне будуватися та функціювати так, щоб людині було зручно комфортно».

««Демальянс презентує програму, з якою йде на вибори до міської ради, – продовжив  Віктор Худолій, – вона сформована на національному рівні і включає в себе п’ять важливих пунктів. Програма передбачає те, що місто має бути комфортним для проживання. Мешканці мають мати можливість впливати на розвиток міста. Всі ці розділи передбачають максимальне залучення громадських активістів до містотворення та обговорення найбільш важливих проблем».

Загалом, це вже не перша дискусія. «Діалоги про місто» являють собою цикл відкритих дискусій просто неба, які проходять в центральній алеї парку ім. Шевченка. В них зазвичай беруть участь як політичні та громадські діячі, так і представники харківської громади, які обговорюють  найбільш актуальні питання в житті міста.

Фоторепортаж

comments powered by HyperComments