Під час концерту «Допоможемо пораненим!» було зібрано 250 тисяч гривень

Юлія Гуш  |  П'ятниця, 9 жовтня 2015, 12:42
Волонтери змогли зібрати 250 тисяч гривень під час благодійного концерту «Допоможемо пораненим!», який відбувся 29 вересня в Харкові.
Під час концерту «Допоможемо пораненим!» було зібрано 250 тисяч гривень

Про це розповів Андрій Шейнін, директор БФ «Харків з тобою» під час прес-конференції, яка пройшла в Харківському кризовому інфоцентрі. Всі виручені кошти підуть на допомогу бійцям – на лікування, реабілітацію, закупівлю необхідних ліків та імплантів тощо. За його словами, фонд вже витратив 14 740 гривень на закупівлю ліків та імплантату для бійця, який постраждав під час нападу на групу з боротьби з контрабандою в районі Щастя. Всі кошти на даний момент знаходяться на рахунку фонду «Харків з тобою» і не будуть переведені в готівку. З нього волонтери будуть оплачувати лікування військовим та закупляти все необхідне для цього.

За словами директора фонду, вся їхтдіяльність є відкритою. «Ми хочемо щоб всі гроші, всі трати були якомога більш публічними, – розповів Андрій Шейнін, – для того, щоб всі знали, що туди надходить. І щоб не було жодних питань до бійців, які постраждали, чи до нас. Ну і для того, щоб вся громадськість знала що ми робимо». 

comments powered by HyperComments