На АГРОПОРТ 2015 презентують німецький інструмент для розвитку бізнесу - програму «Fit for partnership with Germany»

Середа, 14 жовтня 2015, 14:35
15 жовтня у рамках II Міжнародного форуму з розвитку фермерства AGROPORT - 2015, пройде панель «Fit forpartnership with Germany» - AGRO COOPERATION, початок о 10.00.
агропорт

Ця Німецька програма діє вже не перший рік, і спрямована на стимулювання і підтримку розвитку ділової співпраці в області бізнесу між німецькими і українськими підприємствами, а також підприємствами 16 країн - учасниць програми.

Зокрема, завдяки цій програмі за останні 10 років на стажуванні в Німеччині у складі груп формату «сільське господарство» вже побувало більше 146 фермерів і власників великих бізнесів з України, Білорусі і Молдови.

Проект надає широкі можливості для розвитку ділового партнерства

пошуку нових і розширення вже існуючих сфер діяльності, а також для вивчення німецького досвіду в області бізнесу, нових технологій, устаткування, і так далі.

Панель «Fit for partnership with Germany» у рамках AGROPORT - 2015 проходитиме в традиційному для вищезгаданої програми інтерактивному форматі, який припускає глибоке залучення учасників до робочого процесу.

Основний акцент буде зроблений на презентації програми «Fit for partnership with Germany». Крім того, в ході панелі обговорюватимуться численні актуальні питання і нюанси, що стосуються встановлення і розвитку коопераційних зв'язків між німецькими і українськими компаніями.

У числі тем, передбачених до розгляду:

Які особливості ринку Німеччини

Які існують бар'єри виходу і роботи на зовнішніх ринках

Чого чекають німецькі підприємці від своїх партнерів

Чого ми чекаємо від німецького партнера

Що потрібно змінити на своєму підприємстві, щоб бути успішним в зовнішньоекономічній діяльності

Як знайти партнера в Німеччині

Що ми можемо запропонувати іноземному  партнерові

 Як представити своє підприємство

Як представити проект/ідею співпраці з німецькими підприємствами

У рамках панелі також пройдуть майстер-клас «Як стати учасником програми «Fit for partnership with Germany» і креативна лабораторія «Що ми можемо зробити вже сьогодні, щоб підвищити свою привабливість як зовнішньоекономічного партнера

comments powered by HyperComments