Тих, хто відвідував суд над Кернесом, можуть звинуватити в хуліганстві

Юлія Гуш  |  Понеділок, 19 жовтня 2015, 22:27
Депутат міськради Дмитро Маринін під час прес-конференції заявив, що тих, хто відвідував судові засідання над Кернесом, можуть засудити за статтею «Хуліганство».
Тих, хто відвідував суд над Кернесом, можуть звинуватити в хуліганстві

Сам депутат розповів, що йому вже довелося побувати на допиті в якості свідка. Як він заначив, «поки що». «Зрозуміло що сьогодні справа фабрикувалася згідно свідчень осіб, яких по-доброму залякали, –зазначив Маринін, – і сьогодні вони дають в суді Жовтневого району абсолютно інші свідчення. Які, звичайно, не задовольняють сторону звинувачення. І ця справа просто розсипається. Кернесу просто потрібно прибрати Мариніна, щоб він не заважав, прибрати громадськість, яка знаходиться біля нього. І це він буде робити будь-якими засобами».

Чимало звинувачень до Дмитра Мариніна висунув адвокат Кернеса Олександр Гунченко. За словами депутата, всі вони основані на відеороликах з його участю, викладених на сайті «Ютуб». «Згідно ним Маринін особисто порушував громадські порядок – розповів адвокат Костянтин Черидниченко, – і набагато цікавіше те, що Маринін особисто керував групою осіб, яка здійснювала тиск на голову суду, чинила спротив на працівникам міліції, захопила частину суду та погрожувала журналісту та оператору групи, яка знімала там сюжет. Що ці звинувачення, що ця інформація просто абсурдні».  

comments powered by HyperComments