Оголошено результати екзит-полу на місцевих виборах у Харківський області

Понеділок, 26 жовтня 2015, 00:58
Харківська філія Інституту Горшеніна провела соціологічне дослідження серед жителів міста Харкова. Виборців просили заповнити три бюлетені, аналогічні виборчим (до міськради, облради та міського голови).
Оголошено результати екзит-полу на місцевих виборах у Харківський області

«Екзит-пол є відображенням виборів. Результат, який ми маємо на сьогодні, треба захистити. Разом з «Волонтерською партією» і ВО «Батьківщина» ми будемо координувати свої зусилля для того, щоб захистити цей результат. Згідно з сьогоднішніми даними, партія «Відродження» не набирає 50% у Харківській міській раді. Я переконаний, що будуть зроблені будь-які спроби для того, щоб перетнути цей бар'єр, але ми готові до цього», - прокоментував результати екзит-полу народний депутат від фракції «Об’єднання «Самопоміч» Роман Семенуха.

Свою думку також озвучив лідер «Волонтерської партії» Ігор Балута.

«Тенденція ясна і якщо є якась похибка, то вона мінімальна. Звичайно ж, для мене особисто несподівано, що Харків вибрав гру в один тур. Я думав, що кандидат від якоїсь з демократичних партій буде боротися за те, щоб очолити Харків за результатами другого туру. На жаль, мабуть цього не буде. Втім, нами створені юридичні групи, які працюватимуть разом з іншими демократичними силами, будуть підтримувати той результат. який є в місті та області», - зазначив Ігор Балута.

У неділю, 25 жовтня, Харківська філія Інституту Горшеніна провела екзит-пол. Опитування проходило на виході з виборчих дільниць у всіх виборчих округах Харкова й охопило близько 8400 виборців.

 

comments powered by HyperComments