У суді Полтави тривають допити у справі Кернеса. Потерпілий розповів, як і хто його бив

Понеділок, 2 листопада 2015, 15:58
За словами потерпілого Олександра Кутяніна, хто і як його бив в готелі «Національ», він не пам’ятає. Він стверджує, що це був чоловік зі зброєю в руках.
У суді Полтави тривають допити у справі Кернеса. Потерпілий розповів, як і хто його бив

За інформацією видання «Полтавщина», суд дійшов нарешті до допиту постраждалих. Один з потерпілих – Кутянін – повідав представникам суду, що 25 лютого 2014 року він їхав в автівці зі своїми друзями, коли їм раптом дорогу перегородила чужа автівка.

«За кермом був Антон Геращенко (нардеп). Потім невідомі заблокували їх авто. Він та його товариш вирішили побігти, однак невідомі наздогнали його та затягли у мікроавтобус і, погрожуючи вбивством, примусили призначити зустріч з Ряполовим у «Макдональдсі», - повідав Кутянін.

За твердженням потерпілого, із «Макдональдса» їх доставили до готелю «Національ», де побили, однак Кутянін не може згадати, хто його особисто бив, проте повідомив, що Ряполова побив сам Кернес.

Кутянін розповів, що внаслідок побиття у нього на одягу не залишилося слідів крові, а лише відірвалися ґудзики та зламалася молнія.

Під час засідання між адвокатами та звинувачувальною стороною розгорівся конфлікт через питання прокурора Ганілова, які захист Кернеса вважає навідними.

comments powered by HyperComments