Харківського колишнього начальника ЖКГ ХОДА зловили у Росії?

Четвер, 12 листопада 2015, 10:43
Він був начальником департаменту ЖКГ ХОДА, вкрав чимало грошей та втік, тепер його начебто знайшли у Росії. Є дані, що його зловили біля Омська. Про кого йде мова?
Харківського колишнього начальника ЖКГ ХОДА зловили у Росії?

Мова йде про колишнього начальника ЖКГ департаменту ХОДА Романа Гриву. Нещодавно він вкрав більше мільйона гривень державних грошей та втік. Дані, про те, що його екстрадують, повідомили деякі російські журналісти, нібито посилаючи на лист «Союзу політемігрантів і політув’язнених України». У повідомленні листа йдеться, що біглого Гриву затримано в Омській області та арештовано на 40 днів «для рішення питання про його видачу правоохоронцям республіки Україна».

Але момент затримання Гриви росіянами харківська прокуратура не підтверджує. За їх даними, офіційних аргументів нема.

За даними начальника відділу міжнародно-правового співробітництва прокуратури області Максима Білоусенка, інформація про реєстрацію Гриви у Росії надійшла їм в кінці вересня.

Колишній начальник ЖКГ департаменту ХОДА став на міграційний облік Омської області 14 вересня цього року і отримав дозвіл на перебування у Росії до 22 жовтня. Як тільки дані були отримані від українського відділу Інтерполу, відразу почали збирати папери для екстрадиції, - запевнив Білоусенко.

Нагадаємо, Роман Грива, за даними поліції Харівщини, погодив фіктивний договір і вкрав більше 1 млн гривень. 11 березня Гриву оголосили в розшук.

comments powered by HyperComments