Активісти подали колективний документ, адресований особисто Кернесу, - фото

Понеділок, 16 листопада 2015, 18:07
Харківські активісти склали колективне звернення до Харківського міського голови з проханням бути присутнім при розгляді питання про декомунізацію вулиць міста.
Активісти подали колективний документ, адресований особисто Кернесу, - фото

Про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook повідомляє група "Харківська Хунта".

«Як показав досвід, міськрада не бажає йти на співпрацю з представниками громади, проте активісти продовжують відстоювати свої позиції, демонструючи відкритість і готовність взяти участь у вирішенні цього питання».



У зверненні йдеться про вимогу надати можливість представникам громади бути присутнім в залі в тій кількості, скільки прийде бажаючих, а тому виділити для цього відповідне приміщення.



«Ми не хочемо конфліктів і не вимагаємо від влади більшого, але і не дозволимо обмежувати нас і наші законні права. Ми хочемо, щоб наш голос був почутий!», - сказано в зверненні активістів.

Нагадаємо, 12 листопада після того, як ККЗ «Україна» покинули чиновники і бюджетники, активісти продовжили громадські слухання. Присутній в залі депутат міськради Тарас Ситенко вважає їх легітимними.

Нагадаємо також, що за деякими ознаками, зафіксованими присутніми в залі, громадські слухання зірвали не цивільні активісти, тітушки-провокатори за заздалегідь запланованим сценарієм міськради.

 

comments powered by HyperComments