Очевидці розповіли про подробиці вчорашнього загоряння в школі танців на Олексіївці

П'ятниця, 27 листопада 2015, 12:05
Учорашнє загоряння могло мати трагічні наслідки, а усе через непорозуміння між школами вокалу та танців, які проводили заняття під час пожежі.
Очевидці розповіли про подробиці вчорашнього загоряння в школі танців на Олексіївці

На другому поверсі приміщення курсів танців "All stars" зайнялися полум’ям дерев’яні гратки покрівлі. А ще вогонь охопив підвісну стелю та утеплювач. Загальна площа пожежі була 150 км.м. На місце пригоди відразу прибули рятувальники: цілих 7 відділень з Дзержинського та Київського районів.

Учням школи танців вдалося вийти на двір самостійно, однак вони не попередили про небезпеку сусідів-вокалістів.

За словами учениці  школи вокалу Альони Камінської, вона обурена тим, що сусіди зі школи танців не попередили їх про пожежу, а також сказали адміністратору, щоб вони і далі продовжували заняття, оскільки ніякої пожежі нема. Дівчина розповіла, якби не їх викладач, то вони б згоріли заживо.

Дівчина також повідомила, що зала обладнана системою звукоізоляції, тому звуки сирени ніхто не міг відразу розпізнати. Добре, що їхня викладачка побачила дим.

Тим часом в студії "All Stars" і далі кажуть, що нічого критичного не відбулося, а пожежа виникла через «дуже гарячі танці». Учні школи вдячні адміністраторам та тренерам, що була проведена своєчасна евакуація. У студії обіцяють за два тижні поновити заняття.

Нагадаємо, пожежа сталося вчора ввечері 26 листопада на Олексіївці в будівлі, в якій розташовані автомийка, школа співу та школа танців. Рятувальники приборкали вогонь о 21:49, сума збитків встановлюється.

 

 

 

comments powered by HyperComments