«Наша природа – не їх бізнес»: в Харкові відбувся Кліматичний марш (фото)

Юлія Гуш  |  Неділя, 29 листопада 2015, 14:37
29 листопада в Харкові відбувся Кліматичний марш, який має привернути увагу громадськості до найбільш актуальних екологічний проблем сучасності.
«Наша природа – не їх бізнес»: в Харкові відбувся Кліматичний марш (фото)

Подібні акції зараз проходять в багатьох країнах світу. Вони приурочені до кліматичної конференції ООН у Парижі й в першу чергу мають привернути увагу до проблеми зміни клімату. В акції взяли участь представники екологічних організацій, громадські активісти та просто небайдужі харків’яни. Вони тримали в руках плакати з надписами «Збережи дерево – збережи клімат», «Тваринництво вбиває не тільки тварин», «Наш клімат – не їх бізнес», «Зміни систему, а не клімат», «Вмикай свою силу заради планети» тощо.

Стартував марш біля ХАТОБУ. Активісти колоною рушили в сторону площі Свободи, скандуючи гасла на зразок «Наша природа – не їх бізнес» та «Природа наш дім – він повинен бути збережений». Завершилася хода поблизу ст.м. «Держпром», де відбувся тематичний флешмоб. Активісти за допомогою невеличких плакатів представили сучасні загрози екології (вихлопні гази, техногенні катастрофи тощо), а на інших – шляхи їх подолання.

comments powered by HyperComments