Входини у новий корпус ХНЕУ ім. Кузнеця відбулися. У заході взяв участь Гройсман (фото)

Понеділок, 30 листопада 2015, 15:41
Спікер парламенту Володимир Гройсман під час візиту на Харківщину відкрив новий корпус економічного університету ім. Кузнеця.
Входини у новий корпус ХНЕУ ім. Кузнеця відбулися. У заході взяв участь Гройсман (фото)

Після відкриття нового корпусу ХНЕУ ім. Кузнеця голова ВР України провів лекцію для молоді на тему децентралізації влади. За словами спікера парламенту, зміни з приводу децентралізації в Основний закон країни сприятимуть тому, що областы самостійно розпоряджатимуться грошима. За твердженням Гройсмана, децентралізація дасть харківському регіону близько 4 млрд грн., з яких 1 млрд грн. дістанеться місту Харкову.

Треба відзначити, що новий навчальний корпус ХНЕУ – це будівля з семи поверхів, в якій по-сучасному зведені аудиторії. Прибудову почали створювати у 2011 році. Родзинка  – вежа з годинником, який в закладі названо «Small Sam» ( на честь Семена Кузнеця, лауреата Нобелівської премії). Годинник також звуть молодшим братом лондонського «Big Bеn».  Роботи з будівництва корпусу коштували 30 млн грн (це гроші спеціального фонду ВИШУ). Входини у будівлю приурочили до 85-ї річниці ХНЕУ.

comments powered by HyperComments