Чиї ж все таки автівки згоріли на вул. Героїв Праці сьогодні вранці? (фото)

Понеділок, 30 листопада 2015, 19:07
Автівки камуфляжного забарвлення, з українською символікою горіли сьогодні вранці на вулиці Героїв Праці.
Чиї ж все таки автівки згоріли на вул. Героїв Праці сьогодні вранці? (фото)

Про це повідомило видання «Главное» з посиланням на «Медіапорт».

Про пожежу на вулиці Героїв Праці, 70-А рятувальників повідомили сьогодні о 4.07, інформує прес-служба Головного управління держслужби з НС в Харківській області.

До моменту приїзду рятувальників вогонь охопив моторні відсіки і салони трьох позашляховиків поряд із стоянкою. При цьому одна з машин стояла на відстані від інших - на протилежній стороні дороги, відзначають в ГСНС.

За інформацією Головного управління Національної поліції в Харківській області, вогнем пошкоджені чотири машини - окрім двох машин Ford і одного Opel, полум'я зачепило «ГАЗ-66». У «Газа» обгоріла кабіна. Ніхто не постраждав.

Вогонь загасили за півгодини. Інформацію про подію співробітники поліції внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань за ч. 2 статті 194 - умисне знищення або ушкодження майна.

Автівки належать представникам громадської організації «Сотня лева». За місяць це друга подія, пов'язана з організацією «Сотня лева». 2 листопада теж на Салтівці невідомий розбив вікно автомобіля цієї організації і кинув в нього ємність з легкозаймистою рідиною. Автомобіль майже повністю згорів.

comments powered by HyperComments