У Змієві вартість ремонту стадіону «Авангард» зросла більше ніж удвічі (фото)

Середа, 2 грудня 2015, 15:46
Відділ освіти Змієва акцептував пропозицію дніпропетровського товариства «Міленіум Спорт» у питанні реконструкції зміївського стадіону «Авангард».
У Змієві вартість ремонту стадіону «Авангард» зросла більше ніж удвічі (фото)

Це сталося 27 листопада 2015 року. Коштує акцептована пропозиція більше 15 млн грн. (з ПДВ), причому, що раніше в тендерних паперах була вказана інша сума.
20 жовтня 2015 року комітет з конкурсних торгів відділу освіти Зміївської райдержадміністрації затвердив кошторис на реконструкцію стадіону «Авангард» . Сума цього документа була більше 7 млн грн, а от 16 листопада цей же самий комітет вписав зміни до річного плану закупівель, таким чином реконструкція стадіону стала коштувати 17 млн 470380 грн.

Треба нагадати, що ремонт зміївського стадіону «Авангард» проводиться за кошти Держфонду регіонального розвитку та коштів місцевого бюджету. Відповідно до техдокументації, в реконструкції передбачено облаштувати футбольні поля, бігову доріжку, відремонтувати трибуни на 1526 місць та побудувати нові 552 місця, полагодити приміщення для VIP глядачів, роздягальні, побутові приміщення, побудувати внутрішні та зовнішні інженерні комунікації.
Реконструкція стадіону «Авангард» у Змієві почалася ще у 2011 році, тоді на  об’єкті було освоїли 2 млн. грн. Але через відсутність грошей роботи  призупинили. Наразі будівельний об’єкт готовий на 23%.

У 2015 року проект з реконструкції  стадіону обрала регіональна конкурсна комісія з відбору проектів, які отримують фінансування з ДФРР.

Тоді вартість реалізації цього проекту була 7 млн 134 тис. грн., в тому числі з ДФРР – 6 млн. 421 тис. грн, та з місцевого бюджету – 713 тис. 442 грн.
20 жовтня 2015 року  оголосили відкритий конкурс на реконструкцію стадіону «Авангард», який виграла дніпропетровська фірма «Міленіум Спорт», що спеціалізується на будівництві спортивних об’єктів та футбольних полів.
За словами заступника голови Харківської облдержадміністрації Євгена Шахненка, ремонт стадіону  особисто контролює голова ХОДА Ігор Райнін

comments powered by HyperComments