«Слобожанська ліга сміху «Північ» провела фінал першого сезону у Харкові (фото)

Вівторок, 8 грудня 2015, 10:29
У Харкові пройшов фінал першого сезону «Слобожанська ліга сміху «Північ». Учасників із проведенням гри привітала Юлія Світлична, віце-губернатор Харківщини, від імені керівника регіону Ігора Райніна.
«Слобожанська ліга сміху «Північ» провела фінал першого сезону у Харкові (фото)

За словами Юлії Світличної, віце-губернатора Харківщини, захід пройшов за підтримки обласної державної адміністрації та голови області Ігоря Райніна. На сцені була креативна, молода та ініціативна команда студентів, за котрими майбуття не лише Харківської області, а й усієї країни.

Ведучими гумористичного концерту були Сергій Лаврик, Гліб Тимошенко та Ігор Діденко – учасники легендарної команди КВН ХАІ «Люди в білому».

Близько 20 команд взяло участь у першому сезоні «Слобожанської ліги сміху «Північ», однак у фінал пройшли тільки 5. За звання чемпіона приїхала позмагатися молодь з багатьох  міст України. Було три конкурси. Перший показав боротьбу 5 команд, у другому конкурсі змагалися лише 3, а в третьому – всього 2 команди. Кожну гру оцінювало журі. Виграла та команда, що отримала більше балів.

За словами члена команди «Ось ці хлопці» Артема, переможець вирушить в Одесу на фестиваль «Ліги сміху», а це дасть можливість команді, якщо вона буде смішною, позмагатися у телеверсії проекту.

 

Перший чемпіонат України з гумору «Ліга сміху» - це новий ТВ проект каналу «1+1» від студії «Квартал 95». Кастинг-ліги або регіональні підрозділи, окрім Харкова, є у Дніпропетровську, Рівному, Одесі, Києві.

За твердженням Ігора Діденка, унікальність у тому, що це новий формат, непередбачуваний та чесний. Яка команда є сильнішою або слабшою, - говорить складно. Це – новий формат, оскільки це перший чемпіонат України з гумору, до цього такого в країні не існувало.

 

comments powered by HyperComments