Харків’яни проводили батальйон «Харків» до зони АТО (фото)

Юлія Гуш  |  Середа, 9 грудня 2015, 18:53
9 грудня харків’яни зібралися на площі Свободи, щоб проводити батальйон поліції особливого призначення «Харків» до зони АТО.
Харків’яни проводили батальйон «Харків» до зони АТО (фото)

Проводити бійців прийшли їх родичі, друзі, волонтери, громадські діячі та просто небайдужі мешканці міста. Вони бажали військовим гарної служби та вдалого повернення додому, а представники батальйону в свою чергу обіцяли сумлінно виконувати свої обов’язки.

«Ми ще не заходили в цей сектор, – розповів командир батальйону «Харків» підполковник міліції Володимир Проволовський, – їдемо в місто Маріуполь. Вважаю, що це велика довіра. Для цього й існують добровольчі батальйони поліції. Для того, щоб вони охороняли територію харківської області та виконували свої обов’язки в зоні АТО. Ми підготувалися до цього завдання. Більша частина особового складу – це ветерани АТО, люди, які вже там були, які знають що і як робити в зоні АТО. Але й є люди, які вперше туди їдуть. Але всі це роблять це за власним бажанням».

В Маріуполі батальйон поліції особливого призначення «Харків» буде нести службу по охороні громадського порядку і боротьбі зі злочинністю. «Я думаю, що харківська громада достойно підготувала батальйон, допомогла чим могла, – додав Володимир Проволовський, – ми отримали і одяг, і пальне, і автомобілі, і зброю. Хлопці будуть виконувати ті завдання, які поставить командування. І достойно їх виконають. Я впевнений в цьому».

Фоторепортаж

comments powered by HyperComments