Услід за батальйоном «Харків-1» до АТО вирушав «Східний Корпус» (відео, фото)

Четвер, 10 грудня 2015, 16:36
Сьогодні, 10 грудня, вояки «Східного Корпусу» також вирушали до АТО. Слід відзначити, для цього солдати роти спецпризначення три місяці готувалися, аби вміти виконувати справжні бойові завдання на фронті.
Услід за батальйоном «Харків-1» до АТО вирушав «Східний Корпус» (відео, фото)

Разом із вояками до АТО вирушали і бійці, в яких більше досвіду – це учасники подій у Широкіному. Про це повідомили у групі IT Sector на сторінці у Фейсбуці.

 Сьогодні відправити бійців на фронт прийшли громадські активісти, родичі та друзі.

Солдат Андрій Фісун певен, захищати рідну землю – це обов’язок кожного чоловіка держави, тому він вирушає боротися за те, щоб його родина жила у мирній та безпечній країні.

Проводжає Андрія і малий його син, він сидить в нього на руках, - їм з мамою доведеться зустрічати цей новий рік без голови сім’ї.  Наталія Фісун, Андрієва дружина, запевняє – ні в якому разі не відмовляла чоловіка і не примушувала, це його вибір: жінка каже, знає, що він мріє про мир у світі, тому підтримує його в цьому виборі, не звертаючи уваги на свої переживання.

Олег Ширяєв, ватажок роти «Східний Корпус» подякував добровольцям, полку «Азов» і ГК «Азов» за таку підтримку. І ось ще кілька хвилин  для моменту розлуки, - і транспорт виїздить на передову.

Нагадаємо, вчора, 9 грудня, до АТО вирушав батальйон "Харків-1".

comments powered by HyperComments