Бізнесмени Харківської області збираються обговорити майбуття вільної торгівлі з ЄС

П'ятниця, 11 грудня 2015, 09:01
Підприємці Харківщини збираються поговорити на тему вільної торгівлі з ЄС. 14 грудня відбудеться відповідний круглий стіл. Місце проведення – зала засідань вченої ради ХНУРЕ (пр. Леніна, 14, 2-й поверх, праве крило).
Бізнесмени Харківської області збираються обговорити майбуття вільної торгівлі з ЄС

Круглий стіл «Угода з ЄС про зону вільної торгівлі: виклики та можливості» проведуть у зв’язку з третім харківським міжнародним бізнес-форумом. Захід присвятять проблемам запровадження з нового 2016 року економічної частини угоди про асоціацію з Європейським Союзом. Також під час столу обговорять такі питання, як загроза та ризики для українських підприємців з початком чинності зони вільної торгівлі з ЄС. Учасники заходу обсудять, чи готові підприємці працювати в нових умовах. Торкнуться і інвестиційних, і комерційних можливостей, найбільше підприємців цікавить відповідь на питання – чи можуть ризики перетворитися на можливості для розвитку. Не менш важлива тема – як створити нові рикни.

На захід мають завітати Володимири Лещинський, консул Генерального Консульства Польщі, голова Комітету з інвестицій при Мінекономіки Ярослав Хобта, Едуард Рубін, в.о. ректора ХНУРЕ. Також візьмуть участь у круглому столі експерти та підприємці.

Зареєструватися можна тут.

comments powered by HyperComments