Співачка Руслана в Харкові візьме участь в конференції на тему "Захист прав дітей загиблих героїв в АТО"

Вівторок, 15 грудня 2015, 19:24
16 грудня о 15:00 відбудеться прес-конференція за участю співачки і громадського діяча Руслани Лижичко на тему "Захист прав дітей загиблих героїв в АТО". Після конференції буде можливість задати Руслані питання.
співачка руслана завітає до харкова 16 грудня 2015 року

Прес-конференція відбудеться у рамках благодійних заходів, які пройдуть 16 грудня в Харкові в Палаці студентів Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого: безкоштовне новорічне шоу для дітей, чиї батьки учасники АТО і благодійний новорічний концерт Народної артистки України Руслани, групи «Воплі Відоплясова» і артиста студії «95-й квартал». Усі кошти, зібрані від продажу квитків, враховуючи гонорари артистів, будуть передані на потреби неповнолітніх дітей, чиї батьки загинули в АТО.

На сьогодні державна допомога виявляється не усім сім'ям і дітям, чиї батьки загинули в АТО. Є категорії сімей, що не одержують державну допомогу: годувальник загинув не встигнувши зареєструватися у військовому підрозділі, загиблий патріот не був військовим, тіло загиблого патріота не вивезене на територію України, годувальник за фактом загиблий, але по статусу зниклий без вісті. Діти в сім'ях, які потрапляють під ці категорії не отримують матеріальну допомогу від держави і пільги, тому активісти ухвалили рішення приділити увагу проблемі і розробити шляхи її вирішення.

 

Прес-конференція відбудеться:

Дата і час: 16.12.2015, 15:00

Місце: Харків, ул. Мироносицька, 8.

comments powered by HyperComments