На пр. Тракторобудівників «червоний півень» охопив квартиру. Є жертви (відео)

П'ятниця, 18 грудня 2015, 10:16
Інцидент стався на сьомому поверсі багатоповерхівки на пр. Тракторобудівників, 162-Б у Харкові. Під час пожежі загинула одна людина.
На пр. Тракторобудівників «червоний півень» охопив квартиру. Є жертви (відео)

«Червоний півень» охопив помешкання на сьомому поверсі приблизно о 20:30. Сталося все у будинку на пр. Тракторобудівників, 162-Б. Полум’я розповсюдилося на восьмий та дев’ятий поверхи, таким є повідомлення спільноти «Харьков City» у соцмережі ФБ.

 

 

Вечером, 17 декабря На Салтовке пылала многоэтажка (фото / видео)Пожар вспыхнул в девятиэтажном доме 162Б на проспекте...

Опубліковано Харьков City 17 грудня 2015 р.

Загинув власник помешкання, що розташоване на дев’ятому поверсі. Рятувальники, які приїхали на місце пригоди, вивели з будинку 27 людей, через дві години пожежу було приборкано.

Харківське відділення поліції доповнило інформацію:

«Попередня причина займання - паління в ліжку.
З місця події було евакуйовано 56 жителів з 36 квартир. За допомогою до лікарів швидкої звернулося 5 чоловік, які відмовилися від госпіталізації. При огляді будівлі в однокімнатній квартирі було виявлено тіло 66-річного чоловіка. Слідчі заздалегідь кваліфікують цю подію за ч. 2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України».

comments powered by HyperComments