«10 задач розвитку ХНУРЕ». У Харківському національному університеті радіоелектроніки обсудили майбуття ВИШу (фото)

Вівторок, 22 грудня 2015, 10:47
21 грудня у актовій залі Харківського національного університету радіоелектроніки відбулася зустріч «10 задач розвитку ХНУРЕ», на котру тимчасово в.о. обов’язки ректора Едуард Рубін запросив науковців та викладачів. Захід пройшов у форматі відвертої розмови про те, які зміни чекають ВИШ та як він має далі розвиватися.
«10 задач розвитку ХНУРЕ». У Харківському національному університеті радіоелектроніки обсудили майбуття ВИШу (фото)

Актова зала ХНУРЕ була переповнена, адже зібралися всі ті працівники закладу, кому небайдуже майбуття ВИШу. Тему «10 задач розвитку ХНУРЕ» доповнили та розвили проректор з міжнародної співпраці Станіслав Ігнатьєв та випускник ВИШу Павло Кравченко, його колективу представили як майбутнього проректора з інформаційних технологій.

 

«Сьогодні відбулася зустріч з науково-педагогічним складом університету. Розповів про 10 задач, котрі я поставив для розвитку закладу. Також представив претендентів на посади проректорів Станіслава Ігнатьєва та Павла Кравченка, які розповіли про своє бачення розвитку університету на посаді проректорів. Зала була повна, і це давало надію, значить, люди хочуть знати про майбуття ХНУРЕ, про те, куди він буда рухатися. Протягом 1,5 години ми говорили та відповідали на питання. Думаю, що не на всі питання ми відповіли, але мі домовилися, що створимо поштову скриньку для збирання питань, котрі адміністрація відповідатиме або письмово, або на камеру», - про це написав на своїй сторінці у Фейсбуці в.о. ректора ХНУРЕ Едуард Рубін. Такі зустрічі, на думку керівника закладу, стануть традицією і ректорат виступатиме і перед студентами, « мені нічого приховувати перед співробітниками і студентами і я готовий відповідати на будь-які питання. Нема дурних питань – є дурні відповіді».

«Сьогодні відбулась цікава, як на мене подія: представлення проекту концепції розвитку Університету – у форматі TEDx. Як зазначили в більшості учасники, це – новий метод спілкування із колективом університету. За запрошенням Едуарда Рубіна, мав честь презентувати проект «Харківський національний університет радіоелектроніки – освітній центр у галузі інновацій світового рівня», що вже довго обговорюється в мережі», - розповів у Фейсбуці проректор з міжнародної співпраці Станіслав Ігнатьєв.

 

 

comments powered by HyperComments