Владники Харківщини обговорять з китайською стороною перспективи залучення іноземних інвестицій в економіку області

Четвер, 7 січня 2016, 18:09
Харківська область збирається налагодити співпрацю з Китаєм. З 4 січня 2016 року делегація регіону під керівництвом Юлії Світличної, віце-губернатора краю, знаходиться з візитом в КНР.
Владники Харківщини обговорять з китайською стороною перспективи залучення іноземних інвестицій в економіку області

6 січня 2016 року обидві сторони підписали Договір про співпрацю між провінцією Хейлунцзян і торгово-промисловою палатою Харківщини. Документ сприятиме розвитку зв'язків між провідними промисловими підприємствами регіонів і процвітанню загальної зовнішньоекономічної діяльності.

Під час відвідування Китаю владники Харківської області планують подивитися IV зимову харбінську науково-технічну експозицію під назвою «Економіка і нові можливості північних регіонів в проекті «Один пояс - один шлях», зустрінуться з керівниками Народного Уряду провінції Хейлунцзян і міста Харбін, а також Надзвичайним і Повноважним Послом України в КНР Олегом Дьоміним, відвідають Хейлунцзянский центр провідних досягнень.

Також члени делегації Харківщини проведуть переговори з науковими і діловими діячами провінції Хейлунцзян. Мета - налагодити зв'язки з місцевими бізнесменами. У Китаї харків'яни збираються розповісти про економіку і інвестиційні можливості області, а також обговорити з китайською стороною можливості залучення іноземних інвестицій в економіку регіону.

Представники Харківської області пробудуть у місті Харбін і в Пекіні до 11 січня. Візит організований Посольством України в Китаї. До складу делегації увійшли: Віктор Коваленко, перший заступник голови Харківської обласної ради, Віктор Звєрєв, Президент Харківської торгово-промислової палати, а також депутати і бізнесмени області.

 

comments powered by HyperComments