Рух за очищення має оновити політичну систему України, - Михайло Саакашвілі

Середа, 13 січня 2016, 13:26
Основна мета Руху за очищення - це повне оновлення політичної системи України, яка застрягла і знаходиться в стагнації. Після останніх подій в Україні час почати активні дії зі Сходу України, саме з великого, головного міста Сходу України, тому що звідси потрібно починати йти конкретними кроками. Про це під час брифінгу сьогодні, 13 січня, в ХАКІ повідомив губернатор Одеської області Михайло Саакашвілі.
Рух за очищення має оновити політичну систему України, - Михайло Саакашвілі

Сьогодні губернатор Одеської області Михайло Саакашвілі взяв участь в прес-конференції в Харківському кризовому інфоцентрі, присвяченій Антикорупційному форуму, який відбудеться в місті 18 січня 2016 року. Цей захід вже пройшов у Києві і Одесі. Мета його - у боротьбі з корупцією, через яку Україна не може розвиватися як в економічному, так і в політичному питанні. За словами Михайла Саакашвілі, на цьому форумі чітко будуть визначені завдання і тактика Руху за очищення Загальноукраїнського надпартійного, а також широкого громадського руху, куди входять представники різних партій.

"Основна мета цього руху - Руху за очищення - це повне оновлення політичної системи України. Я вважаю, що політична система України застрягла, зараз вона знаходиться в стагнації. Нам намагаються нав'язати нові правила ігри, по яких практично зайвим виявляється суспільство. І суспільство просто час від часу повідомляє, що ми, мовляв, ухвалили таке рішення, ми за вас вирішили, ми за вас визначили, ми за вашою спиною домовилися. Я думаю, що суспільство не дасть можливість політичному класу, який майже не змінився з часів Леоніда Кучми, через "міжсобойчики" і "договорняк", знову досягти чогось за спиною і на шкоду українському суспільству", - підкреслив губернатор Одеської області Михайло Саакашвілі.

comments powered by HyperComments