У Харкові від 27 січня 2016 року школи закриють, аби діти не захворіли на грип

Вівторок, 26 січня 2016, 14:35
У Харкові оголосили карантин. Відзавтра, тобто з 27 січня 2016 року, школи закриють на карантин.
У Харкові від 27 січня 2016 року школи закриють, аби діти не захворіли на грип

Про це на своїй сторінці у ФБ повідомив директор Департаменту у справах інформації та зв’язків з громадськістю міськради Харкова Юрій Сидоренко. За його словами, причина карантину – ситуація із захворюваністю на грип та ГРВІ. Навчальні заклади будуть закриті до1 лютого 2016 року.

При цьому дитячі садочки не закривають: вони працювати будуть.

Як відзначили у мерії, епідпоріг захворювань на ГРВІ і грип в Харкові не перевищений, але є хворі серед дітей і дорослих. «Карантин в школах запроваджується з 27 січня. Точні терміни ми доки назвати не можемо, але однозначно він продовжиться до понеділка, 1 лютого. Ми дивитимемося на динаміку захворюваності», - підкреслили у міськраді

Сидоренко також відзначив, що мер Харкова ознайомлений з результатами голосування на підтримку петиції про введення карантину. «Але в ухваленні рішення мер спирався виключно на поради фахівців, а не старшокласників, що масово підтримали цю петицію», - підкреслив директор департаменту. Нагадаємо, що петиція про закриття шкіл на карантин набрала необхідні для її розгляду 5 000 голосів.

 

Нагадаємо, в Харківській области школи були закриті через негоду до 25 січня 2016 року.

comments powered by HyperComments