Правоохоронці попросили усіх свідків, які проїздили повз учорашньої жахливої пригоди на Салтівці, надати показання та відео

Середа, 3 лютого 2016, 11:06
Стосовно вчорашньої серйозної шляхової пригоди на Трактробудівників відкрито кримінальне провадження: ч. 2. ст.. 286 ККУ.
поліція просить небайдужих свідків та городян, які проїздили на своєму авто повз цієї аварії, надати свідчення та відео з відеореєстраторі

За повідомленням прес-служби Нацполіції області, у зв’язку з відкритим кримінальним провадженням, буде проводитися кілька експертиз, опитуватимуть свідків та учасників ДТП. Учора фахівці оглянули місце трагедії. Справою зайняті слідчі Фрунзенського району, прокуратура та працівники обласного главку.

Поліцейські просять усіх харків’ян, які стали свідками цієї пригоди, а ще водіям авто, в яких є відеореєстратор (які проїздили повз місця пригоди), надати показання та відеоматеріали. Усі дані треба приносити до відділу ДТП на вулиці Маяковського, 22. Звертатися можна за номерами телефону:

7157-160, 7157-164, 067 743 06 99.

Нагадаємо, 2 лютого 2016 року на проспекті Тракторобудівельників трапилася серйозна шляхова аварія, в якій загинуло 4 людини (водій "швидкої", два фельдшери та 4-річний малюк, який був одним з пасажирів карети допомоги), 8 людей отримали поранення.

Також треба нагадати, що у мережі виклали відео з відеореєстратора цієї трагедії.

 

comments powered by HyperComments