Олександр Ружанський дав коментар з приводу батальйону «Торнадо»

П'ятниця, 5 лютого 2016, 09:23
Бійців батальйону «Торнадо» почали арештовувати після того, як вони почали не пропускати ешелони з вугіллям, які прямували з території, що підконтрольна терористам.
Олександр Ружанський дав коментар з приводу батальйону «Торнадо»

Про це 1лютого повідав Олександр Ружанський під час перерви засідання у Краматорському суді. Передає «Харківська Хунта».

За його твердженням, після того, як був затриманий вантажний потяг з вугіллям, прибула військову прокуратура і арештувала командира та інших вояків.

За всіма цими арештами стоїть голова єдиної прокуратури сил АТО Костянтин Кулик, певен Ружанський. За його словами, коли він почав розбиратися в цій справі, побачив фірму Кулика, котра постачає на 100 мільйонів, і тут же отримав дані про те, що «Торнадо» арештували через затримку вугільної контрабанди. Це ніяка не випадковість.

 

Усі ці дані він розповів прокурорам, які вели його справу, але всі вони є підлеглими Кулика, переконаний Ружанський.

«Хлопці, ви мене побили, я сиджу тут у крові, у мене наручники, забираєте комп’ютер, котрий потрібен лише одній людині – Кулику, більше нікого у справі з хуліганства він не може цікавити. І ви хочете своїми діями виправдати квартиру у 488 метрів, на два рівні, в елітному комплексі, у центрі Києва?», - говорив Ружанський слідчим, які прийшли до нього з обшуком. На його думку, розмовляти зі слідчими військової прокуратури марно.

 

comments powered by HyperComments