У Харківській облраді хочуть створити депутатську групу «За Вовчанщину»

Понеділок, 8 лютого 2016, 11:06
У Харківській облраді може з’явитися депутатська група «За Вовчанщину». Так набагато простіше буде лобіювати інтереси Вовчанського району.
У Харківській облраді хочуть створити депутатську групу «За Вовчанщину»

Про це 28 січня 2016 року під час загальних зборів депутатів усіх рівнів Вовчанського району повідомив депутат обласної ради (відповідальний за цей район), член постійної комісії з питань бюджету Віталій Панов.

За словами Панова, у Вовчанському районі існують проблеми двох категорій. До першої належать ті питання, для вирішення котрих потрібні додаткові фінанси: «чи то інвестиції, чи то державний бюджет, чи то обласний». Друга категорія – це  проблеми, які можна розв’язати без особливих «фінансових зусиль на районному рівні із залученням депутатів обласної ради».

Під час зборів депутат підійняв питання транспортного сполучення Вовчанського району з Харковом, яке пов’язане з перевізниками. «Що стосується взаємовідносин на рівні області та корегування в транспортному сполученні, то тут давайте об’єднаємо зусилля і поставимо питання так – що ми потребуємо те, те і те. Владників завжди не цікавлять такі проблеми: чи їздить автобус до Іванівки, чи можуть звідти студенти дістатися на навчання до Харкова. Тому тут давайте поставимо умови перед перевізником: якщо ти не виконуєш ці умови, то ми не хочемо мати такого перевізника, котрий не виконує графік, зриває маршрути. Я вважаю, що це не вимагає додаткових зусиль», - повідомив Віталій Панов.

Також під час зборів депутат обласної ради торкнувся проблеми будівництва електростанції району. «Ми забули той проект, котрий був раніше, і багато хто тут з ним знайомий, мова йде про дюкер через водосховище, який цілком може вирішити питання окольцовки Вовчанського району по газу, що дасть ліміти і зніме проблему, яка є сьогодні». За словами Панова, на блакитному паливі у районі працює більшість котелень, а також цукровий і агрегатний зводи та усі інші підприємства, тому це питання треба вирішувати якомога скоріше.

Аби всі ці питання розв’язати скоріше, запевнив Панов, треба створити в обласній раді депутатську групу «За Вовчанщину», за допомогою якої набагато простіше буде лобіювати інтереси цього району.

 

comments powered by HyperComments