Харківські лікарні отримали медобладнання від фонду Бориса Ложкіна

Понеділок, 8 лютого 2016, 20:27
Благодійний фонд Бориса Ложкіна спільно з американською благодійною організацією Supplies Over Seas (SOS) передав лікарням Харкова медичне приладдя і устаткування на загальну суму 152 тисячі доларів.
Харківські лікарні отримали медобладнання від фонду Бориса Ложкіна

Благодійна допомога надійшла в Харківську обласну клінічну лікарню №1, Центр екстреної медичної допомоги і медицини катастроф, Харківську обласну клінічну травматологічну лікарню, а також у військовий госпіталь Харкова, пише Інтерфакс-Україна

Харківським медикам було передано 49 найменувань медичної продукції, зокрема, апарат анестезії, аспіратори, фетальні монітори і монітори життєвих показниів, ендоскопійну стойку, систему обігріву немовлят, операційний стіл, а також значну кількість іншого медичного приладдя, необхідну для якісного обслуговування.

Благодійний фонд Бориса Ложкіна (керівник - Надія Шаломова), був створений в 2014 році. 21 травня 2015 року відбулася перша велика акція Фонду - благодійний аукціон на підтримку київського Медичного центру дитячої хірургії і кардіології під керівництвом Іллі Емца. За підсумками продажу виставлених на торги творів сучасних українських художників і скульпторів було зібрані кошти, які фонд направив на купівлю унікального медичного устаткування для потреб Центру. Зокрема, Центру Іллі Емца були передані сучасний кардіологічний УЗ апарат EPIQ - 7, що дає можливість визначити патологію серця дитини вже в утробі матері, а також обладнане реанімаційне місце для новонароджених.

Supplies Over Seas (SOS) - американська благодійна організація (г.Луісвілль, штат Кентуккі), яка займається збором і постачаннями медичного приладдя і устаткування в країни, що потребують допомоги у сфері охорони здоров'я.

comments powered by HyperComments