Прокурор Гонілов подав клопотання, аби суд дозволив провести одночасний допит постраждалого Ряполова та свідка Лушнікової

Понеділок, 22 лютого 2016, 17:02
У суді не задовольнили клопотання прокурора Гонілова з приводу одночасного допиту постраждалого Ряполова та свідка Лушнікової.
Прокурор Гонілов подав клопотання, аби суд дозволив провести одночасний допит постраждалого Ряполова та свідка Лушнікової

Про це повідомив кореспондент УНН-Центр.

Наразі у суді Полтави продовжують розглядати справу Кернеса та двох охоронців. Після того, як закінчилася перерва, почали допитувати  в ролі свідка керівницю ресторану "Макдональдс", який знаходиться у Харкові на вулиці Бекетова.

Помітивши розбіжності у свідченнях постраждалого Ряполова та свідка Алли Лушнікової (директорки "Макдональдс"), прокурор Гонілов надав клопотання, аби суд дав дозвіл провести допит одночасно.

Захист Г.Кернеса та сам він висловили протест. У результаті суддя А.Антонов не задовільнив клопотання прокурора О.Гонілова, і допит наступного свідка продовжився.

Після цього свідчення давала Тетяна Авдієнко, майстер із манікюру Г.Кернеса, яка, за твердженням обвинувачених, 25 січня 2014 року працювала у готелі "Національ".

Нагадаємо, сьогодні, 22 лютого у Полтаві триває десяте засідання у справі Кернеса по суті.

comments powered by HyperComments