Dance Act Festival: на стику драматичного та театрального мистецтва

Юлія Гуш  |  Субота, 5 березня 2016, 14:00
У Харкові 12 та 13 березня відбудеться Другий міжнародний театрально-танцювальний фестиваль Dance Act Festival.
Dance Act Festival: на стику драматичного та театрального мистецтва

Про це розповіли організатори заходу під час своєї прес-конференції, яка відбулася у Харківському кризовому інфоцентрі. У програмі фестивалю – різноманітні майстер-класи, спектаклі, перформанси, а також сольні роботи українських та литовських хореографів, які в своїх постановках змогли стерти межі між драматичним та танцювальним мистецтвом. У програмі фестивалю передбачені заходи, які можуть зацікавити людей різного віку, поглядів та смаків. Наприклад, там навіть є номер, призначений для зовсім маленький дітей. Це танцювальний перформанс «Мозаїка», який передусім адресований дітям до трьох років.

«Це як маленька подорож, – розповів хореограф Олександр Стеценко, – коли ми кудись їдемо, щось дивимося, щось дізнаємось. Ми стаємо ширшими, об’ємними, цікавішими. І ось одна з цілей цього фестивалю – це подорож у світ сучасного театрально-танцювального мистецтва. У те, чим живе сучасний світ, хоча б на маленькій території «Європа-Україна». Для мене це як маленька подорож». 

Dance Act Festival виник для того, щоб дати можливість хореографам з різних країн та міст продуктивно спілкуватися з один одним та здійснювати обмін творчими ідеями. Таким чином, його учасники зроблять свій внесок у розвиток театрального та хореографічного мистецтва.  

Програма фестивалю

comments powered by HyperComments