Харківський офіс у Вашингтоні використовуватиметься як база для інших регіонів України, що бажають співпрацювати із США

Неділя, 6 березня 2016, 15:40
Посольство України і Офіс Харківської області в США погоджували план спільних дій.
Харківський офіс у Вашингтоні використовуватиметься як база для інших регіонів України, що бажають співпрацювати із США

Ігор Райнін і Надзвичайний і повноважний посол України в США Валерій Чалий провели координаційну нараду за підсумками робочого візиту делегації Харківської області в США.

Обидві сторони погоджували план спільних дій, де враховані конкретні програми з розвитку співпраці в області сільського господарства, енергетики, IT- сфери, вищої освіти і підготовки кадрів для публічного управління, інженерних розробок і науково-технологічної співпраці, торгової і інвестиційної співпраці через американські агентства і бізнес асоціації.

Харківський офіс у Вашингтоні використовуватиметься як база для інших регіонів України, що бажають співпрацювати із США.

«Необхідно закріпити позитивні результати візиту. З нашими партнерами ми домовилися про організацію постійних контактів між харківським і американським бізнесом. Тепер м'яч на нашій стороні поля. Крім того, вже найближчими місяцями чекаємо в Харкові колишнього посла США в Україні, директора Євразійського центру Атлантичної Ради Джона Хербста, одного з керівників Європейського бюро Управління міжнародної торгівлі США Майкла Лалли, керівництво USAID. Також про свій намір відвідати Харків після президентських виборів в США повідомив справжній друг України в Конгресі, заступник керівника Комітету з міжнародних справ Еліот Енгель. Ми повинні забезпечити практичну результативність цих візитів для Харківської області», - підбив підсумки губернатор Харківської області Ігор Райнін.

comments powered by HyperComments