У Харкові реалізується соціальний проект для незрячих «Молитовник українською мовою шрифтом Брайля»

Вівторок, 15 березня 2016, 14:30
З благословення Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета триває спільний соціальний проект для незрячих «Молитовник українською мовою шрифтом Брайля».
У Харкові реалізується соціальний проект для незрячих «Молитовник українською мовою шрифтом Брайля»

За сприяння Благодійної Організації "Елеос-Україна" і єпископа Харківського і Богодухівського Митрофана наприкінці минулого місяця відбулася зустріч в Комунальному закладі «Харківський спеціальний навчально-виховний комплекс імені. Г. Короленка »Харківської обласної ради.

На заході також були присутні: Гунбін Олена Володимирівна - заступник голови адміністрації Холодногірського району, Александрова Лариса Андріївна - інспектор адміністрації Холодногірського району.

Владика Митрофан подарував дітям молитовники, надруковані шрифтом Брайля для незрячих та людей зі зниженим зором. Вихованці виступили в складі музичних колективів: хор, ансамбль народних інструментів, танцювальний колектив «Натхнення».

В кінці заходу владика Митрофан звернувся до незрячих віруючих із архіпастирським словом і закликав на всіх присутніх Боже благословення.

comments powered by HyperComments