Єпископ Харківський і Богодухівський Митрофан зустрівся з військовослужбовцями 93-ї бригади

Вівторок, 15 березня 2016, 15:00
Єпископ Харківський і Богодухівський Митрофан, з благословення Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета, зустрівся з військовослужбовцями 93-ї окремої Гвардійської механізованої Харківської бригади, які зараз знаходяться на передових позиціях в зоні проведення АТО.
Єпископ Харківський і Богодухівський Митрофан зустрівся з військовослужбовцями 93-ї бригади

Наприкінці минулого місяця разом з капеланом Харківської єпархії протоієреєм Геннадієм Рохманойком і військовими, Владика помолився за Україну, її державність і військо, після чого нагородив воїнів церковною нагородою - медаллю "За жертовність і любов до України".

Єпископ Харківський і Богодухівський Митрофан зазначив командира 93-ї ОМБр полковника Владислава Клочкова церковної медаллю «За жертовність і любов до України» і подякував за гідну службу українському народові. У свою чергу комбриг вручив Владиці Почесну Грамоту 93-й бригади, підкресливши важливу роль духовної підтримки і Церкви для військовослужбовців в цей важкий час.

Єпископ Митрофан поспілкувався з командирами та особовим складом підрозділів і капеланами, які здійснюють душпастирську опіку військовослужбовців.

comments powered by HyperComments