Президент проїхався на новому БТР-4 і передав зброю бійцям (додано фото і відео)

Тетяна Зарубіна  |  Середа, 23 березня 2016, 20:00
Під час візиту до Харкова Президент України Петро Порошенко відвідав Харківське конструкторське бюро з машинобудування імені О.О.Морозова, де поспілкувався з бійцями та працівниками.
Президент проїхався на новому БТР-4 і передав зброю бійцям (додано фото і відео)

Президент Петро Олексієвич Порошенко відвідав з робочим візитом Харківське конструкторське бюро з машинобудування імені О.О.Морозова. Президент урочисто передав сертифікати на зброю бійцям, та поспїлкувався з коллективом підприємства.  Під час візиту він зазначив, що дуже задоволений роботою працівників, та висловив глибоку подяку за сумлінність.

 
За словами Президента, Україна витрачає 5 відсотків ВВП на озброєння бійців. Грошове забезпеченная армії підвищується, і мінімальна зарплатня одного бійця сьогодні складає 7 тисяч гривен, у зоні АТО - 11 тисяч. Постйіно збільшується кількість добровольців. Порошенко зазначив, що з 1 січня 2016 року подано близько 14 тисяч заяв на конктрактну службу. Держава не повинна втрачати гроші і час на модернізацію. За півтора роки активних військовиїх дій було внесено близько 100 різноманітних модернізацій у різні види зброї. Україна значно збільшила свою боєздатність та військовий потенціал.
 
Також Петро Порошенко запевнив, що Міністерство Оборони постійно піклується про належне забезпечення кожного батальйону.  Гарант особисто передав нову зброю бійцям. Нові потужні мінометні установки та БТР 4 отримали командири 92 чугуївськоїї бригади, 8  і 24 окремого штурмового батальйону, командир 128 окремої горнопіхотної бригади.
 

 

Завершуючи зустріч, президент висловив бажання особисто проїхатися на новенькому БТР-4 . Після цього поділився враженнями: " Керувати БТР -4 виявилося легше, ніж Волгою".
 
 

 

comments powered by HyperComments