Воєнкома, що виписав повістку Євгену Котляру, звільнено (фото, відео)

Субота, 26 березня 2016, 08:59
Харківська громадськість з обуренням зустріла повідомлення, що герою Небесної Сотні Євгену Котляр прийшла повістка з військкомату.
Воєнкома, що виписав повістку Євгену Котляру, звільнено (фото, відео)

«Герою Небесної Сотні Євгену Котляру прийшла повістка до військкомату. Як справедливо зауважив батько Героя України: «дебілізм місцевих чиновників зашкалює. Клянуся всім, чим завгодно: Женя не став би два роки чекати повістки, не таким він був. Якби...», — написав харківський журналіст Володимир Чистилин у Фейсбуці.

В коментарях під постом В.Чістілін згодом повідомив, що воєнком особисто вибачився перед батьком загиблого героя.

Пізніше в.о. військового комісара Харківської області Юрій Калгушкін повідомив, що воєнкома, який виписав повістку, звільнять.

Євген Котляр — харків’янин, випускник факультету комп'ютерної інженерії та управління ХНУРЕ, промисловий альпініст, активіст екологічної організації «Зелений Фронт». Був активним учасником Євромайдану, загинув в лютому 2014 року в Києві під час Революції гідності. Присвячено фільми «Герой України Євген Котляр», «Герої не вмирають».  На будівлі головного корпусу ХНУРЕ встановили меморіальну дошку Герою України, Герою Небесної Сотні Євгену Котляру.

За матеріалами «Восточного Дозора».

 

comments powered by HyperComments