Харківські сім’ї привчають до спільної творчості

Понеділок, 28 березня 2016, 16:07
Харківська обласна бібліотека для юнацтва 3 квітня проводитиме творчу майстерню з виготовлення квітів із гофрованого та крепового паперу. До участі запрошують батьків і дітей.
Харківські сім’ї привчають до спільної творчості

«Яскраве забарвлення та відомі форми багатьох натуральних квітів дозволяють робити їх штучно з найрізноманітніших матеріалів, наприклад, воску, паперу, різних тканин і металів, вовни, бісеру, мушель, порцеляни тощо», — повідомляють організатори, додаючи, що для усіх матеріалів майже універсальний спосіб «виробництва».

А саме: по шаблонам вирізаються «пелюстки» квітки і приєднуються на «стеблину» або розташовуються у вазоні. Складність, вважають у творчій майстерні, — у вмінні відійти від надмірної симетрії й одноманітності, надати максимальну натуральність «виробу», і закликають спробувати розвинути художнє чуття та «натренувати руку» у виготовлені квіточок з кольорового крепового та гофрованого паперу.

Участь у майстерні безкоштовна, вхід вільний, інструменти, витратні матеріали та легке харчування (чай із смаколиками) забезпечуються. За довідкою можна звернутися до пані Ольги з відділу естетичного виховання та соціокультурної діяльності бібліотеки за тел.: 62-40-22, +380 (67) 42-740-80.

Відбудеться майстер-клас 3 квітня о 12:00 за адресою: Ювілейний проспект, 49/8.

comments powered by HyperComments