Стартує другий етап проекту #ITRecruit

Четвер, 31 березня 2016, 18:38
У проекту IT-освіти для ветеранів АТО з Харківської області минулого року був 21 випускник. Цьогоріч планується близько 60.
Стартує другий етап проекту #ITRecruit

«У Харківській області стартує другий етап проекту #ITRecruit, — повідомила заступник голови ХОДА Юлія Світлична. — Перший ми завершили минулого року. Його закінчив 21 учасник антитерористичної операції, всі вони отримали свідоцтва. І на сьогоднішній день частина з них вже працевлаштована в IT-компаніях Харківщини».

За її словами, мета проекту — дати можливість бійцям отримати спеціалізацію, затребувану на ринку праці. Також слухачів навчать складати резюме та проходити співбесіду.

«У рамках цього проекту планується набрати 3 групи від 15 до 20 осіб у кожній - у залежності від напрямку. І протягом 3-4 місяців відбуватиметься повноцінне, практично щоденне навчання», — розповів голова правління Харківської обласної спілки «Молодіжні ініціативи» Денис Ткачов.

Для участі в проекті необхідно до 30 квітня заповнити реєстраційну форму.

Проект «Формування стійкої системи надання послуг з соціальної адаптації ветеранів АТО #ITRecruit» був підтриманий міжнародним фондом «Відродження» в рамках конкурсу «Сприяння соціальній адаптації воїнів АТО». Реалізують його спільно Департамент з підвищення конкурентоспроможності регіону ХОДА, Харківський обласний союз «Молодіжні ініціативи» та Харківський національний університет радіоелектроніки. До участі в #ITRecruit2.0 також залучать провідні харківські IТ-компанії та громадські об'єднання.

comments powered by HyperComments