На Харковщині працевлаштовано близько 2,5 тисяч ВПО і демобілізованих

Субота, 2 квітня 2016, 11:50
Служби соціального захисту області перевиконали річну програму щодо працевлаштування та залучення безробітних до активних форм зайнятості.
На Харковщині працевлаштовано близько 2,5 тисяч ВПО і демобілізованих

За даними Департаменту соціального захисту ХОДА, область показує найвищій рівень працевлаштування демобілізованих учасників АТО в Україні.

«У минулому році завдання програми зайнятості щодо працевлаштування та залучення безробітних до активних форм зайнятості виконано на 105%, проходження професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації — майже на 102%, участі у громадських роботах та інших роботах тимчасового характеру — на 108%», — доповіла заступник директора Департаменту соціального захисту Тетяна Печура. Також вона розповіла, що завлдяки виконанню завдань та заходів обласної програми зайнятості на 201 рік утримується стабільна ситуація на ринку праці.

До обласного центру зайнятості з початку окупації АР Крим та проведення АТО звернулися 6,2 тис. переселенців та 326 демобілізованих військових, повідомляє прес-служба ХОДА.

«За сприяння служби зайнятості було працевлаштовано 2,3 тис. внутрішньо переміщених осіб, або 37,5% тих, хто звернувся до служби зайнятості. Рівень працевлаштування військовослужбовців, демобілізованих із зони АТО — найвищий по Україні і складає 73%», — пояснив заступник директора Харківського обласного центру зайнятості Анатолій Толстих.

comments powered by HyperComments