Під будівлею облпрокуратури знову мітингують (фоторепортаж)

Юлія Гуш, Анна Старкова  |  Понеділок, 4 квітня 2016, 13:54
Активісти вимагають звільнення прокурора області, покарання для винних у подіях 28 березня та проведення реформ.
Під будівлею облпрокуратури знову мітингують (фоторепортаж)

Як повідомляє кореспондент «Справжньої Варти», люди тримають плакати «Стоп прокурорське свавілля», «Ні прокурорській контрреволюції», «Руки геть від реформ» тощо.

Активісти збирають ініціативну групу, яка віднесе звернення в ХОДА, засуджують побиття активістів представниками «Сотні Лева», наголошують на необхідності розслідування, закликають облпрокурора займатися власними обов’язками — розслідуванням злочинів.

Завтра в Києві буде мітинг під Генпрокуратурою. Туди поїдуть і харків'яни.

На вимогу пікетувальників прокурор так і не вийшов. Активісти планують передати звернення щодо звільнення Юрія Данильченка до ХОДА.

Нагадаємо, 28 березня 2016 року під час пікету «Ні корупції в прокуратурі» був побитий співкоординатор акції Дмитро Олійник та ще кілька учасників заходу. Після появи резонансу навколо подій у «Сотні Лева» визнали провину. Співкоординатори вважають, що агресія мала на меті зрив акції. «Азов» і «Східний корпус» наголошують, що кожна спроба нашкодити проукраїнському рухові Харківщини отримає від них жорстоку і рішучу відповідь. Активісти звернулися до Президента з вимогою розібратися у ситуації і «не допустити реваншу антидемократичних сил».

comments powered by HyperComments