Бігом можна допомогти харківській «травматології»

Вівторок, 5 квітня 2016, 10:10
Реєстрацію на Харківський міжнародний марафон, який відбудеться 9 квітня, подовжено.
Бігом можна допомогти харківській «травматології»

Бажаючі, що заповнять відповідну форму до 6 квітня, зможуть взяти участь у благодійному забігу. «Дистанція благодійного забігу: 4,2195 км. Реєстраційний внесок на благодійний забіг - 100 грн. (в пакет входить тільки стартовий номер учасника) Вся сума внесків після вирахування податку буде передана на благодійність (93% від суми внесків)», — повідомляють організатори.

Отримає допомогу Харківська обласна травматологічна лікарня (Салтівське шосе, 266)            

«Харківська обласна травматологія приймає пацієнтів з району і області, переселенців, осіб, які постраждали в зоні АТО. Переселенців з Донецької і Луганської області лікарня обслуговує безоплатно. Лікарня потребує медичного обладнання, інструментарію, витратних матеріалів. Найбільш гостра потреба — в інструментарії, а саме в хірургічних наборах для травматологічних операцій», — зазначається у повідомленні.

Оператор благодійної допомоги — Міжнародний благодійний фонд «Кожен Може». Влітку 2015 вони прийняли три контейнера гуманітарної допомоги, яку розіслали по 63 лікарням України, в т.ч. і в харківську «травматологію».

Перший Харківський марафон 2014 року зібрав понад 10 тисяч осіб. Мета заходу — популяризувати біг в Україні, об'єднавши професійних бігунів, любителів і початківців з усієї країни. В цьому році маршрути двох забігів (на 10 і 42 км) пройдуть по вулицях Сумській, Пушкінській, проспекту Науки. Учасники пробіжать через парки ім. Горького і ім. Т. Шевченка, площі Конституції й Архітекторів.

comments powered by HyperComments