У Харкові стартує «Школа депутата»

Понеділок, 11 квітня 2016, 12:51
Навчальна платформа для активістів, лідерів громадських організацій, майбутніх та діючих народних обранців з’явилася у нашому місті.
У Харкові стартує «Школа депутата»

Перша лекція «Типи та види стратегій політичних кампаній» відбудеться 11 квітня о 18:00 у «Фабрика Space» (вул. Благовіщенська, 1).

«Учасники школи матимуть змогу розібратися у економіці міста, у земельних питання, юридичний і правових нормах, познайомитися з тенденціями та нововведеннями у самоврядуванні міста й країни. «Школа депутатів» покликана поглибити й розширити знання держслужбовців, підготувати новий актив людей, що прагнуть взяти участь у наступних виборах, а також розвивати громадський сектор міста, створивши майданчик для спільного навчання свідомих жителів Харкова і народних обранців», — повідомляють організатори на фейсбук-сторінці проекту.

Також зазначається, що участь у проекті буде корисною для професіонала у будь-якій сфері. Організатори сподіваються, що «Школа депутата» стане платформою для вирішення нагальних питань, силами активістів, лідерів громадських організацій та діючих депутатів, продукування нових ідей та створення проектів міського значення.

Навчання передбачає тренінги, лекції й майстер-класи «від найкращих експертів з найрізноманітніших сфер життя країни».

comments powered by HyperComments