Громадська Самооборона відзначила два роки боротьби за мир у Харкові

Тетяна Зарубіна  |  Четвер, 14 квітня 2016, 18:48
ГФ "Громадська САМООБОРОНА" виповнилося два роки з моменту офіційної реєстрації 14 квітня 2014 року. В рамках заходу біля пам'ятника Тарасу Шевченко провели нагородження бійців і волонтерів АТО.
Громадська Самооборона  відзначила два роки боротьби за мир у Харкові

У заході прийнляи участь відомі волонтери, активісти Громадської самооборони та представники багатьох благодійних організацій. Присутні заспівали державний Гімн Україніи, і почали нагородження волонтерів почесними грамотами за активну діяльність впродовж двох років.  Серед волонтерів були присутні представники благодійного фонду "Сестра Милосердя" на чолі з Яриною Чаговець, яка привітала присутніх:

" Я хочу виразити подяку саме ГФ "Громадська САМООБОРОНА", бо саме через них почалася моя активна волонтерська діяльність. Ще з 1 березня 2014 року я почала займатися пораненими, проводити багато часу у лікарнях. Ми і зараз спілкуємося з Самообороною, завжди звертаємося за допомогою. Спасибі вам, ви  справжні чоловіки."

Гончарова Олена, учасник благодійної організаціїї "Станція Харків" подякувала членам Самооборони за мужність та охорону " Коли ми дзвонили у міліцію, вони не реагували. Потім я дзвонила хлопцям, вони завжди реагували оперативно. Хочу сказати дякую, що залишили Харків українським."
 
Сергій Сич, який відповідає за тренування та розвиток территоріальної самооборони звернувся до присутніх: " Хочу поділитися великою радістю. Сьогодні Обласна Рада  прийняла Программу територіальної оборони, ми усі витратили дуже багато сил, щоб цбого досягти. Влада виділила фінансування на створення Єдиного обласного центру підготовки  територіальної оборони у Харківській області". Цю новину активісти зустріли оплесками.
 

Присутні провели хвилину мовчання на честь усіх загиблих бійців. Під час нагородження почесні відзнаки отримали бійці 92 бригади, волонтери та медики. 

comments powered by HyperComments