Новий спікер робитиме Раду ближчою до народу

П'ятниця, 15 квітня 2016, 08:14
Замість новообраного прем'єром Володимира Гройсмана головою парламенту призначено його першого заступника, нардепа від «Народного фронту» Андрія Парубія.
Новий спікер робитиме Раду ближчою до народу

«Ми повинні вводити нові форми роботи. Тут у нас є ідея, яку я буду пропонувати депутатам, — це виїзні засідання президії Верховної Ради України, щоб ми їх робили не тільки в Києві, а й у Маріуполі, Запоріжжі, Харкові, Львові, виїжджаючи туди, щоб розуміти місцеві проблеми і для того, щоб на місці побачити, які гострі проблеми в цьому регіоні і в людей», — цитує Парубія видання «Кореспондент».

Нагадаємо, Верховна Рада затвердила новий Кабмін на чолі з прем'єром Володимиром Гройсманом, відправивши у відставку Арсенія Яценюка.

З третьої спроби парламен підтримав програму діяльності нового уряду на чолі з Прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом. Відповідне рішення підтримали 243 народних депутати. Згідно з Конституцією, ВР не може розглядати питання відповідальності Кабінету Міністрів протягом року після затвердження програми його діяльності. Гройсман пообіцяв розробити протягом місяця план роботи уряду.

 

comments powered by HyperComments