TEDxKharkiv: нові ідеї від мультидисциплінарних людей

Юлія Гуш  |  Неділя, 17 квітня 2016, 21:06
У Харкові пройшла незалежна конференція TEDxKharkiv, в межах якої виступальники презентували власні ідеї, які, на їх думку, варті свого поширення.
TEDxKharkiv: нові ідеї від мультидисциплінарних людей

Захід, організований силами волонтерів, відбувся в хабі Fabrika.Space. Його головна мета – це обмін ідеями, які варті того, щоб їх розповсюджувати. Він в першу чергу має послужити майданчиком для виступів людей, які прагнуть прогресу у суспільстві в різноманітних його сферах. В першу чергу це незалежні, креативні та прогресивно мислячі люди, які готові просувати свої соціальні, творчі, наукові ідеї в суспільстві.

«Суть цього заходу полягає в тому, що спікери виходять на сцену і розповідають про ідеї, які варті розповсюдження, – розповіла Діана Лисенко, виконавча продюсерка TEDxKharkiv, – я взагалі вважаю, що ідеї рухають світ. І кожне наше досягнення починається з думки в голові якоїсь людини. Я вважаю, що цей захід необхідний, адже він спрямований в першу чергу на розвиток. По-друге, він спрямований на те, щоб люди сприймали ці ідеї та використовували їх. Будь то пізнання чи ефект до дії. Ми сьогодні намагалися зібрати людей, які є мультидисциплінарними. Для того, аби сьогодні мозок у людей перевантажився. Для того, щоб вони прийшли втомленими, але щасливими від того, що відчули оце пізнання, що отримали цей ефект до дії. Власне, це наша мотивація».

Захід був розбитий на декілька частин, в межах яких відбулися короткі виступи учасників TEDxKharkiv. Серед них – люди творчих професій, громадські діячі, професіонали своєї справи. За задумом організаторів, це мали бути передусім непересічні, оригінальні люди, які готові просувати нові ідеї в суспільстві. 

comments powered by HyperComments