Старі борги за домофони списано. Новий тариф — один для всіх

Вівторок, 19 квітня 2016, 14:22
Про те, що не було сплачено за обслуговування домофонів до 1 березня 2016 року, можна забути.
Старі борги за домофони списано. Новий тариф — один для всіх

За словами першого заступника Харківського міського голови Ігоря Терехова, тепер домофони в під'їздах обслуговуватимуть КСП «Харківміськліфт» та кілька спеціалізованих приватних фірм, які раніше вже надавали цю послугу: КС «Домофон», «Цифрал-Сервіс», «Техком-Сервіс», «Строймир-Схід», «Ігна», «Д.І.О.».

«Було багато скарг від харків'ян, які абсолютно справедливо скаржилися на те, що обслуговування домофонів здійснюється вкрай погано. Тепер ми досягли повного взаєморозуміння з усіма домофонними компаніями, розподілили та закріпили всі під'їзди міста Харкова між ними і КП «Харківміськліфт», — цитує Ігоря Терехова прес-служба міськвиконкому.

Тепер учасники ринку домовилися про єдиний тариф — 8,5 грн. на місяць з однієї квартири.

«Ті платіжки, які виставлялися з боргами до 1 березня, анульовані, і харків'яни тепер платять тільки за поточний місяць. Домофонні компанії вже самі розклеюють оголошення, що борги списані, і просять платити за квитанцією з такого-то місяця. Також вони вказують, яка компанія тепер обслуговує той чи інший будинок, і залишають свої телефонні номери. Таким чином, квитанції на оплату приходитимуть від КП «Харківміськліфт» або від інших домофонних компаній, які обслуговують під'їзди», — зазначив віце-мер.

У випадку поломки домофонів харків’яни можуть повідомляти в міську інформаційно-диспетчерську службу «15-62» або в районні адміністрації.

За інформацією властей, кількість заявок на непрацюючі домофони тепер значно зменшилася, бо зламані пристрої тепер активно ремонтуються. Раніше на день надходило 800-1200 заявок, а зараз — 60-100.

comments powered by HyperComments